Buikdansworkshops

Workshop voor vrijgezellendag

Een leuke activiteit voor een vrijgezellendag is een buikdansworkshop. Na een welkomstdrankje worden op een ontspannen en vooral gezellige manier de basistechnieken van het buikdansen aangeleerd. Hierbij wordt de aanstaande bruid als complete buikdanseres aangekleed. Na de pauze wordt een dansje geleerd, waarmee de meiden op de bruiloft de show kunnen stelen. De workshop buikdans duurt in totaal 1½ uur en kost € 25,- per persoon, bij een minimum aantal van 10 dames. De locatie van de workshop kan in overleg bepaald worden. Ook is het mogelijk om een workshop inclusief welkomstdrankjes en hapjes te boeken: de kosten komen dan op € 35,- p.p. te liggen. 

Buikdansworkshop op een bedrijfsfeest

Een workshop buikdansen kan goed gebruikt worden om aan teambuilding te doen voor de werkneemsters van een bedrijf. De invulling kan in overleg worden bepaald (zie hierboven bij 'vrijgezellendag' of kijk bij duo-workshops). Ook past het goed als activiteit binnen een groter themafeest. Neem even contact op voor een prijsopgave aan de hand van de wensen en mogelijkheden.

Workshop op een kinderfeestje

Een workshop buikdansen op een kinderfeestje is een verrassende belevenis. De kinderen zijn altijd erg onder de indruk van de buikdanskleding en de muziek. In een uurtje kan een klein dansje geleerd worden. Een minimumleeftijd van zo'n 6 jaar is wel aan te raden. Neem even contact op voor een prijsopgave aan de hand van de wensen en mogelijkheden.

Gecombineerde buikdans workshop en arrangementen

Naast deze 'losse' workshops belly dance organiseert Kaouther ook buikdansworkshops die gecombineerd worden met andere activiteiten. Ook meer complete arrangementen of themafeesten voor bedrijven behoren tot de mogelijkheden. Voor festivals of dans- en muziekevenementen kunnen ook worden gerealiseerd door haar verschillende contacten in de dans- en muziekwereld.
Buikdansworkshop + percussie

Voor degenen die muziek en dans willen combineren, bestaat de mogelijkheid om de buikdansworkshop te combineren met percussie. Het eerste uur zullen wat basisritmes in Arabische buikdansmuziek met behulp van een darbuka worden geleerd en het tweede uur wordt de aandacht gericht op het buikdansen. Voor deze gezamenlijke workshop geldt een prijs van € 45,- per persoon. Een welkomstdrankje en wat kleine hapjes zullen niet ontbreken.

Buikdansworkshop + diner

In een heel gezellig oosters ingericht restaurant in Rotterdam kan een heerlijk driegangen diner worden voorafgegaan aan een energieke workshop buikdansen. Hierbij moet u denken aan een prijs van zo'n € 50,- per persoon (afhankelijk van het aantal personen en het menu). Ook kan gekozen worden voor een combinatie van buikdans workshop met uitgebreide hapjes en welkomstdrankje op dezelfde locatie. Hierbij moet u denken aan een prijs van zo'n € 35,- per persoon. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het diner een buikdansoptreden te boeken.

Buikdansworkshop + henna

Henna is een natuurlijke, plantaardige kleurstof waarmee de versierd kan worden en wordt onder andere gebruikt bij bruiloften in Arabische landen. Een workshop buikdansen kan hiermee leuk worden gecombineerd. Bij eenieder die dat wil wordt dan een kleine henna-tatoeage aangebracht. Deze beide workshops tezamen kosten 45 euro per persoon.45,-
E-mail verzonden