Buikdansoptreden

Vrolijke en stijlvolle optredens 

(bellydance)Buikdanseres Kaouther verzorgt energieke en stijlvolle buikdansoptredens geschikt voor allerlei gelegenheden, waaronder bruiloften, festivals, verjaardagen, henna-feesten, themafeesten en bedrijfsfeesten. Haar handelsmerk is vrolijkheid met een oosterse uitstraling. Om een indruk krijgen van een buikdansoptreden van Kaouther kunt u de video bekijken van het optreden in Paradiso bij LaZiz in m

, een video waarin haar televisie-optredens bij elkaar zijn gezet of een video van de Langste Eettafel van Nederland van Resto van Harte waar Kaouther heeft opgetreden. Ook kunt u verschillende foto's van haar buikdansoptredens bekijken. Neem voor een prijsopgave even contact op.Solo buikdansoptredensEen buikdansoptreden bestaat gewoonlijk uit een drietal dansjes en duurt zo'n 15 minuten. Vaak is dat een sluierdans en een klassiek Egyptische bellydance op trommelmuziek, aangevuld met een dansje waarin Spaanse, Turkse of Hindostaanse/ Indiase invloeden zijn terug te vinden. Meestal wordt naar wens, of spontaan, het publiek er op respectvolle wijze bij betrokken. Een tweede keer optreden, in een andere stijl en met een ander buikdanskostuum, is ook mogelijk. Buikdanseres huren? Bij Kaouther bent u aan het goede adres.

Belly dance optreden met live-muziek

Als een buikdansoptreden wordt begeleid met live muziek geeft dat een speciale sfeer en komt het optreden nog meer tot uiting. Dat kan met een enkele drummer of met een groep muzikanten. Ook is mogelijk om een Libanese Dabke te boeken in combinatie met een dans of een buikdansshow.
Buikdansoptreden met vuurshow
Kaouther kan ook een optreden verzorgen waarin buikdansen gecombineerd wordt met een vuurshow. De vuurshow wordt verzorgd door een fakirartiest .
Buikdans met Tanoura dance
Tanoura is een bekende dans in Egypte en heeft haar oorsprong in Derwisch dans. Het is een zeer dynamische en krachtige dans, waarbij veel gebuik wordt gemaakt van draaiende bewegingen. De Tanoura of Derwish danser maakt gebruik van kleurrijke rokken die zeer spectaculaire effecten geven tijdens de dansshow. De Tanoura danser maakt ook een leuke interactie met het publiek. Tanoura dans kan een zeer kleurrijk effect geven aan uw event en bruiloft. Een Tanoura show is te boeken vanaf 7 tot 15 minuten
Buikdans met een oosterse magiër
In een ontspannen Oosterse sfeer neemt onze magiër uw gasten mee op een magische reis samen met zijn wonderlamp. Een avontuur voor jong en oud met de vier elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. Uw gasten worden op ludieke wijze ontvangen en door middel van salon en/of StageMagic geëntertaind. Deze show is te boeken vanaf 20 minuten.
Buikdansoptreden met fakirshow
Wilt u een buikdansoptreden combineren met een complete fakirshow? Ook dat kan. Kaouther treedt samen op met een fakir waanzinnige en afwisselende acts. Kaouther assisteert hem en dans voor, na of tijdens zijn show waarin de fakir vuur spuwt, zijn hoofd in glasgooit en zich te rusten legt op een spijkerbedterwijl iemand bovenop hem staat. En hij kan nog veel meer ....
Bellydance met een buikdansgroep
Een buikdansoptreden met een groepje buikdanseressen geeft een andere dimensie aan uw buurtfeest, bruiloft of bedrijfsfeest. Voor meer informatie en foto's zie verder onder Kaouther's buikdansgroep.


E-mail verzonden